سال 13، شماره 4 - ( مهر - آبان 1398 )                   جلد 13 شماره 4 صفحات 265-251 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Beheshti-Maal K, Shafiee N. Isolation and Identification of A Novel Strain of Acetobacter ghanensis KBMNS-IAUF-6 from Banana Fruit, Resistant to High Temperature and Ethanol Concentration. Iran J Med Microbiol. 2019; 13 (4) :251-265
URL: http://ijmm.ir/article-1-960-fa.html
بهشتی مآل کیوان، شفیعی نوشین. جداسازی و شناسایی یک سویه جدید استوباکتر گاننسیس KBMNS-IAUF-6 از میوه موز، مقاوم به میزان بالای دما و اتانول. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران. 1398; 13 (4) :265-251

URL: http://ijmm.ir/article-1-960-fa.html


1- دانشیار میکروبیولوژی، گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، واحد فلاورجان، دانشگاه آزاد اسلامی، فلاورجان، اصفهان، ایران ، beheshtimaal@iaufala.ac.ir
2- کارشناس ارشد میکروبیولوژی، گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، واحد فلاورجان، دانشگاه آزاد اسلامی، فلاورجان، اصفهان، ایران
متن کامل [PDF 1221 kb]   (1386 دریافت)     |   چکیده (HTML)  (4635 مشاهده)
متن کامل:   (1238 مشاهده)


To see the content (HTML version), refer to the English page of the website

برای دیدن مطالب (نسخه HTML) به بخش زبان انگلیسی وب سایت مراجعه نمایید

نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بیوتکنولوژی میکروبی
دریافت: 1398/6/10 | پذیرش: 1398/10/10 | انتشار الکترونیک: 1398/10/10

فهرست منابع
1. Diba F, Alam F, Talukder A. Screening of acetic acid producing microorganisms from decomposed fruits for vinegar production. Adv Microbiol. 2015; 5:291-7. [DOI:10.4236/aim.2015.55028]
2. Gullo M, Giudici P. Acetic acid bacteria in traditional balsamic vinegar: Phenotypic traits relevant for starter culture selection. Food Microbiol. 2008; 125(1):46-53. [DOI:10.1016/j.ijfoodmicro.2007.11.076] [PMID]
3. Nishidal S, Nakamura Y, Torikal K, Yamamoto M. Kurosu M. A traditional vinegar produced from unpolished rice, suppresses lipid peroxidation in vitro and in mouse skin. Biosci Biotechnol Biochem. 2000; 64(9):1909-14. [DOI:10.1271/bbb.64.1909] [PMID]
4. Mas A, Torija MJ. Acetic acid bacteria and the production and quality of wine vinegar. Sci World J. 2014; Article ID: 394671 [DOI:10.1155/2014/394671] [PMID] [PMCID]
5. Juan Ye X, Morimura S, Shu Han L, Shigematsu T, Kida K. In vitro evaluation of physiological activity of vinegar production from barley-, sweet potato-, and rice-shochu post-distillation slurry. Biosci Biotechnol Biochem. 2004; 68(3):551-6. [DOI:10.1271/bbb.68.551] [PMID]
6. Klawpiyapamornkun T, Bovonsombut S, Bovonsombut S. Isolation and characterization of acetic acid bacteria from fruit and fermented fruit juices for vinegar production. Food Appl Biosci J. 2015; 3(1):30-8.
7. Beheshti Maal K, Shafiee R. A Thermotolerant Acetobacter strain isolated from Iranian peach suitable for industrial microbiology. Asian J Biol Sci. 2011; 4(3):244-51. [DOI:10.3923/ajbs.2011.244.251]
8. Ori I, Romero L, Cantero D. Optimization of immobilization conditions for vinegar production. strain, wood chips and polyurethane foam as carriers for Acetobacter aceti. Process Biochem. 2004; 39(5):547-55. [DOI:10.1016/S0032-9592(03)00136-5]
9. Tesfaye W, Morales ML, Garcia Parrilla MC, Troncoso AM. Wine vinegar: technology, authenticity and quality evaluation. Trends Food Sci Technol. 2002; 13(1):12-21. [DOI:10.1016/S0924-2244(02)00023-7]
10. Beheshti Maal K. Identification of a thermo-tolerant Acetobacter strain isolated from Iranian date palm (rotab) suitable for date vinegar production in agricultural biotechnology. Adv Environ Biol. 2014; 8(10):1063-71.
11. Sharafi SM, Rasooli I, Beheshti Maal K. Isolation, characterization and optimization of indigenous acetic acid bacteria and evaluation of their preservation method. Iranian J Microbiol. 2010; 2(1):38-45.
12. Hoshino T, Kawaguchi M, Shimizu N, Hoshino N, Ooshima T, Fujiwara T. PCR detection and identification of oral Streptococci in saliva samples using GTF genes. Diag Microbiol Infect Dis. 2004; 48(3):195-9. [DOI:10.1016/j.diagmicrobio.2003.10.002] [PMID]
13. Beheshti-Maal K, Shafiee R. Characterization of an Acetobacter strain isolated from Iranian peach that tolerates high temperatures and ethanol concentrations. Int J Biotechnol Bioeng. 2010; 4(2):146-50.
14. Beheshti-Maal K, Shafiee R. Isolation and identification of an Acetobacter strain from Iranian white-red cherry with high acetic acid productivity as a potential strain for cherry vinegar production in food and agriculture biotechnology. World Acad Sci Eng Technol. 2009; 3(6):201-4.
15. Beheshti-Maal K, Shafiee R. Isolation and characterization of an Acetobacter strain from Iranian white-red cherry as a potential strain for cherry vinegar production in microbial biotechnology. Asian J Biotechnol. 2010; 2(1):53-59. [DOI:10.3923/ajbkr.2010.53.59]
16. Beheshti-Maal K, Shafiei R, Kabiri N. Production of apricot vinegar using an isolated Acetobacter strain from Iranian apricot. Int J Biol Life Sci. 2010; 4(11):230-3.
17. Moryadee A, Pathom-Aree W. Isolation of thermotolerant acetic acid bacteria from fruits for vinegar production. Res J Microbiol. 2008; 3(1):209-12. [DOI:10.3923/jm.2008.209.212]

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله میکروب شناسی پزشکی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق   ناشر: موسسه فرنام

© 2022 CC BY-NC 4.0 | Iranian Journal of Medical Microbiology

Designed & Developed by : Yektaweb Publishr: Farname Inc.