سال 1، شماره 4 - ( زمستان 1386 )                   جلد 1 شماره 4 صفحات 47-51 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khaleghi M, Kasra Kermanshahi R, Zarkesh Esfahani S H. Assessment of the S-layer nanostructure production under anaerobic and 5% CO2 conditions in Lactobacillus acidophilus ATCC4356. Iran J Med Microbiol 2008; 1 (4) :51-47
URL: http://ijmm.ir/article-1-102-fa.html
خالقی موج، کسری کرمانشاهی روحا، زرکش اصفهانی سیدحمید. بررسی تولید نانوساختار S-layer در شرایط بی هوازی و 5 درصد CO2 در باکتری‌ Lactobacillus acidophilus ATCC4356. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران. 1386; 1 (4) :51-47

URL: http://ijmm.ir/article-1-102-fa.html


1- بخش میکروب شناسی، گروه زیست‌شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان
چکیده:   (27085 مشاهده)
زمینه و اهداف: پروتئین سطحی (S-layer) آرایه‌های کریستالی تک مولکولی ساخته شده از تحت واحدهای پروتئینی یا گلیکوپروتئینی می‌باشد. S-layer بعنوان خارجی‌ ترین ساختار پوشش سلولی در بسیاری از ارگانیسم‌ها، باکتری ها و آرکی باکتریا شناخته شده است. به علت خصوصیات ساختاری آنها و توانایی خود تجمعی S-layer بر روی سطوح مختلف، باعث شده این ساختار در نانوبیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد. لذا در این تحقیق سویه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ATCC4356 به دلیل داشتن خواص پروبیوتیکی انتخاب و تولید پروتئین S-layer در آن تحت شرایط بی هوازی و 5 درصد CO2 مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: باکتری Lactobacillus acidophilus ATCC4356 در محیط MRS broth تحت شرایط بی هوازی و 5 درصد CO2 در دمای C°37 کشت داده شد. پروتئین سطحی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توسط تیمار سلول ها با هیدروکلراید گوانیدین (M4) استخراج گردید. سپس پروتئین ها توسط روش SDS-PAGE آنالیز شدند.
یافته ها: پس از استخراج پروتئین های S-layer و آنالیز آنها، ژل مورد نظر به وسیله کوماسی برلیانت بلو، رنگ آمیزی شد و باندهای پروتئین 43 کیلودالتن مشاهده شدند و پروتئین های S-layer باکتری های رشد یافته در شرایط بی هوازی و 5 درصد CO2 با یکدیگر مقایسه گردیدند.
نتیجه گیری: نتایج حاصله بیانگر مطلوب بودن شرایط بی هوازی برای جداسازی این پروتئین سطحی نسبت به شرایط 5 درصد CO2 می باشد.
متن کامل [PDF 242 kb]   (2967 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: باکتری شناسی پزشکی
دریافت: 1386/9/11 | پذیرش: 1392/8/23 | انتشار الکترونیک: 1392/8/23

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله میکروب شناسی پزشکی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق   ناشر: موسسه فرنام

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Iranian Journal of Medical Microbiology

Designed & Developed by : Yektaweb Publishr: Farname Inc.