TY - JOUR JF - Iran-J-Med-Microbiol JO - Iran J Med Microbiol VL - 14 IS - 5 PY - 2020 Y1 - 2020/9/01 TI - Antibacterial and Antioxidant Activities of Some Saudi Arabia Honey Products TT - فعالیت‌های ضد باکتری و آنتی اکسیدانی محصولات عسل عربستان سعودی N2 - زمینه و هدف: مطالعه حاضر با هدف ارزیابی فعالیت های ضد باکتری و آنتی اکسیدانی برخی از محصولات عسل عربستان سعودی انجام شد. مواد و روش ها: برای این تحقیق، ۶۰ محصول عسل تولید شده توسط عربستان سعودی برای تعیین فعالیت ضد میکروبی در برابر عوامل بیماری زای بسیار مقاوم به آنتی بیوتیک و همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی شد. برای مقایسه از عسل مانوکا به عنوان یک استاندارد، بهره برداری شد. یافته‌ها: با آزمایش عسل‌های تولیدی عربستان سعودی، سطوح مختلف جلوگیری از رشد در برابر ۵ سویه باکتری مشاهده شد. این عسل باعث جلوگیری از رشد سویه های بیماری زا استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کلی، پروتئوس ولگاریس، سیتروباکتر دایورسوس و سالمونلا انتریکا گردید. این میزان ممانعت از رشد به نوع عسل بستگی داشت. مطالعه تطبیقی ​​عسل‌های عربستان سعودی نشان داد که ارتباط زیادی بین پلی فنل و فلاونوئید کل و فعالیت های مهار رادیکال وجود دارد. نتیجه گیری: تحلیل نتایج این مطالعه نشان داد که محصولات عسل عربستان سعودی توانایی مهار رشد باکتریهای بیماریزا و انجام فعالیتهای مهار رادیکال را دارند. SP - 490 EP - 500 AU - Hegazi, Ahmed AU - Al Guthami, Faiz M. AU - Al Gethami, Ahmed AU - Fouad, Ehab A. AD - Department of Zoonotic Diseases, National Research Centre, Dokki, Giza, Egypt KW - Antibacterial activity KW - Antioxidant activity KW - Saudi Arabia honey UR - http://ijmm.ir/article-1-1167-fa.html DO - 10.30699/ijmm.14.5.490 ER -