سال 14، شماره 2 - ( فروردین - اردیبهشت 1399 )                   جلد 14 شماره 2 صفحات 132-125 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Avijit B, Zerin T, Rajia S. Comparative Phytochemical and Antibacterial Properties of Piper betle Leave Extracts from Barguna and Moheshkhali, Bangladesh. Iran J Med Microbiol 2020; 14 (2) :125-132
URL: http://ijmm.ir/article-1-1070-fa.html
آویجیت بانیک، زرین تمنا، راجیا سلطانا. مقایسه خواص فیتوشیمیایی و ضد باکتریایی عصاره های برگ بیدر پیپر از بارگونا و محشکالی بنگلادش. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران. 1399; 14 (2) :125-132

URL: http://ijmm.ir/article-1-1070-fa.html


1- گروه میکروبیولوژی ، دانشگاه Primeasia، برج HBR، بانانی، داکا، بنگلادش
2- گروه میکروبیولوژی ، دانشگاه استمفورد بنگلادش، جاده صیدسواری، داکا -1217، بنگلادش ، tzerin1983@gmail.com
3- مرکز تحقیقات پیشرفته علوم، دانشگاه داکا، بنگلادش
چکیده:   (4068 مشاهده)
زمینه و هدف: برگ‌های پیپر بیل اغلب در جنوب و جنوب شرقی آسیا برای درمان سنتی و به عنوان یک خوشبو کننده دهان استفاده می‌شوند. هدف ما مقایسه خواص فیتوشیمیایی و ضد میکروبی برگ‌های بتلی از Barguna و محشکالی در برابر باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولی بود.
مواد و روش‌ها: ما برگ‌های بتنی را با استون و اتانول طبق روال استاندارد استخراج کردیم. عصاره ها برای بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی با یک روش استاندارد بررسی شدند. حساسیت آنتی باکتریایی با استفاده از روش انتشار در چاهک بررسی شدند. حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) با استفاده از روش میکروبراس دیلوشن و گروه های عملکردی با استفاده از آنالیز طیف سنجی FT-IR بدست آمد.
یافتهها: ما در عصارههای بارگونا و محشکاله شاهد وجود تعداد زیادی از مواد فیتوشیمیایی بودیم. در اکثر موارد، عصاره برگ‌های محشکلی قطر مهار بیشتری نسبت به عصاره های بارگونا نشان دادند. عصاره استون و اتانولی بارگونا حداقل غلظت مهاری (MIC) را از 12.12 تا 4.25 میلی گرم در میلی لیتر نشان داد. همچنین عصاره های ماهشخالی MIC بین 8/2 8/2 میلی گرم در میلی لیتر نشان دادند. گروه‌های عملکردی به دست آمده با تجزیه و تحلیل طیف FT-IR برای عصاره ها مقایسه شدند.
نتیجه گیری: از برگهای Betel می توان به منظور تحقق ماندگاری مواد غذایی، تیمارها و تقویت مصونیت بعد از مطالعات جامع استفاده کرد.
واژه‌های کلیدی: Properties of P. betle leave extracts
متن کامل [PDF 667 kb]   (1513 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (2406 مشاهده)  
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: باکتری شناسی پزشکی
دریافت: 1398/11/14 | پذیرش: 1398/12/11 | انتشار الکترونیک: 1399/1/21

فهرست منابع
1. Rahman MA, Islam MS. Antioxidant, antibacterial and cytotoxic effects of the phytochemicals of whole Leucas aspera extract. Asian Pac J Trop Biomed 2013; 3(4):273-9 [DOI:10.1016/S2221-1691(13)60062-3]
2. Nascimento Gislene GF, Locatelli J, Freitas Paulo C, Silva Giuliana L. Antibacterial activity of plant extracts and phytochemicals on antibiotic-resistant bacteria. Braz J Microbiol 2000; 31(4):247-56 [DOI:10.1590/S1517-83822000000400003]
3. Akerele O. Nature's medicinal bounty: don't throw it away. World Health Forum 1993;14(4):390-5
4. Parimala M, Shoba FG. In vitro antimicrobial activity and HPTLC analysis of hydroalcoholic seed extract of Nymphaea nouchali Burm. f. BMC Complem Altern M 2014; 14:361 [DOI:10.1186/1472-6882-14-361] [PMID] [PMCID]
5. Parekh J, Chanda S. In-vitro antimicrobial activities of extracts of Launaea procumbens Roxb. (Labiateae), Vitis vinifera L. (Vitaceae) and Cyperus rotundus L. (Cyperaceae). Afr J Biomed Res 2006; 9(2):89-93 [DOI:10.4314/ajbr.v9i2.48780]
6. Chakraborty D, Shah B. Antimicrobial, antioxidative and antihemolytic activity of Piper betel leaf extracts. International Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences. 2011;3(3):192-9.
7. Datta A, Ghoshdastidar S, Singh M. Antimicrobial property of Piper betel leaf against clinical isolates of bacteria. International Journal of Pharma Sciences and Research. 2011;2(3):104-9.
8. Husna AA, Islam MA, Rahman T, Khatun MM. Efficacy of vinegar, sorbitol and sodium benzoate in mitigation of Salmonella contamination in betel leaf. J Adv Vet Anim Res 2015; 2(2):190-4 [DOI:10.5455/javar.2015.b83]
9. Adhikary P, Chowdhury D, Banerji J, Chatterjee A. Antifertility effect of crude alcoholic extract of Piper betle stalk. Indian Journal of Physiology and Allied Sciences. 1998;52:22-7.
10. Adate PS, Parmesawaran S, Chauhan Y. In vitro anthelmintic activity of stem extracts of Piper betle Linn against Pheritima posthuma. Pharmacogn J 2012; 4(29):61-5 [DOI:10.5530/pj.2012.29.10]
11. Majumdar B, Chaudhuri SR, Roy A, Bandyopadhyay SK. Potent antiulcerogenic activity of ethanol extract of leaf of Piper betel Linn by antioxidative mechanism. Indian J Clin Biochem 2002; 17(1):49-57 [DOI:10.1007/BF02867942] [PMID] [PMCID]
12. Rahman M, Wadud M, Islam T, Hussain M, Bristy EM, Tuhin A. Evaluation of Antibacterial Activity of Piper betel Leaves and Nigella sativa Seeds against Multidrug Resistant Food and Water Borne Pathogenic Bacteria: An in vitro Study Model. MRJI 2018; 22(4):1-11 [DOI:10.9734/MRJI/2017/37796] [PMID]
13. Santhakumari P, Prakasam A, Pugalendi KV. Modulation of oxidative stress parameters by treatment with Piper betle leaf in streptozotocin induced diabetic rats. Indian Journal of pharmacology. 2003 Nov 1;35(6):373-8.
14. Hoque M, Rattila S, Shishir M, Bari ML, Inatsu Y, Kawamoto S. Antibacterial Activity of Ethanol Extract of Betel Leaf (Piper betle L.) Against Some Food Borne Pathogens. Bangladesh J Microbiol 2011; 28(2):58-63 [DOI:10.3329/bjm.v28i2.11817]
15. Banik A, Abony M, Zerin T, Datta S. Antibacterial Activity of Allium sativum, Syzygium aromaticum, and Cinnamomum zeylanicum against Food Borne Pathogens in Vitro. IOSR Journal of Pharmacy and Biological Sciences. 2018;13:68-73.
16. Patil RS, Harale PM, Shivangekar KV, Kumbhar PP, Deasi RR. Phytochemical potential and in vitro antimicrobial activity of Piper betle Linn. Leaf extracts. J Chem Pharm Res 2015; 7(5):1095-101
17. Wayne PA. Reference method for broth dilution antifungal susceptibility testing of yeasts, approved standard. CLSI document M27-A2. 2002.
18. Rosy BA, Joseph H, Rosalie E. Phytochemical, pharmacognostical and antimicrobial activity of Indigofera aspalathoides Vahl. (Fabaceae). Int J Biol Technol 2010; 1:12-5
19. Pawar S, Kalyankar V, Dhamangaonkar B, Dagade S, Waghmode S, Cukkemane A. Biochemical profiling of antifungal activity of Betel leaf (Piper betle L.) extract and its significance in traditional medicine. J Adv Res Biotech 2017; 2(1):1- 4 [DOI:10.15226/2475-4714/2/1/00116]
20. Bangash FA, Hashmi AN, Mahboob A, Zahid M, Hamid B, Muhammad SA, et al. In-vitro antibacterial activity of Piper betel leaf extracts. J App Pharm 2012; 3(4):639-46 [DOI:10.21065/19204159.4.196]
21. Uddin MF, Uddin SA, Hossain MD, Manchur MA. Antioxidant, cytotoxic and phytochemical properties of the ethanol extract of Piper betle leaf. International Journal of Pharmaceutical Sciences and Research. 2015 Oct 1;6(10):4252.
22. Johri S, Khan N, Khan N. Phytochemical Screening, Biochemical Estimations and Spectroscopic analysis of Various Extracts of Piper betel Leaves. Int J Pharma Res Health Sci. 2017;5(6):1939-44.
23. Patel N, Mohan JSS. Isolation and characterization of potential bioactive compounds from piper betle varieties Banarasi and Bengali leaf extract. Int J Herb Med 2017; 5(5):182-91

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله میکروب شناسی پزشکی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق   ناشر: موسسه فرنام

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Iranian Journal of Medical Microbiology

Designed & Developed by : Yektaweb Publishr: Farname Inc.