سال 11، شماره 5 - ( آذر - دی 1396 )                   جلد 11 شماره 5 صفحات 158-149 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- گروه شیلات، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور، ایران
2- گروه بیوتکنولوژی پزشکی، دانشکده علوم پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران ، rezai_ma@modares.ac.ir
3- گروه بیوتکنولوژی پزشکی، دانشکده علوم پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
4- گروه باکتری‌شناسی پزشکی، دانشکده علوم پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
متن کامل [PDF 950 kb]   (2282 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: میکروب شناسی مواد غذایی
دریافت: 1394/11/8 | پذیرش: 1395/5/4 | انتشار الکترونیک: 1395/7/26

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.