1- گروه شیلات، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نور، ایران
2- گروه بیوتکنولوژی پزشکی، دانشکده علوم پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران ، rezai_ma@modares.ac.ir
3- گروه بیوتکنولوژی پزشکی، دانشکده علوم پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
4- گروه باکتریشناسی پزشکی، دانشکده علوم پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
نوع مطالعه:
مقاله پژوهشی |
موضوع مقاله:
میکروب شناسی مواد غذایی دریافت: 1394/11/8 | پذیرش: 1395/5/4 | انتشار الکترونیک: 1395/7/26